Novinka v Kadani

Co kdybyste se přesvědčili sami na vlastní oči? Ukážeme Vám závěsný úložný systém přímo v praxi. Přijďte se k nám podívat!

Přátelé, máme pro Vás výbornou zprávu! Už nemusíte dlouze pátrat na internetu, procházet katalogy nebo obrázky..., abyste zjistily, jak by závěsný úložný systém vypadal právě v té Vaší garáži nebo dílně. Nyní si můžete prohlédnout vše osobně - a to přímo u nás na provozovně v Kadani, v Ústeckém kraji.

Jsme otevření pro všechny, kdo chtějí napřímo vidět celý závěsný skladovací systém ještě dříve, než se rozhodnou ke koupi. Chcete si vše osahat a vyzkoušet? Navštivte nás a otestujte na vlastní kůži praktičnost a funkčnost celého úložného systému.

Nad šálkem dobrého čaje či kávy probereme možnosti instalace přímo pro Vaše prostory a navrhneme individuální řešení. Nemáte garáž? Nevadí, umíme vyřešit SVJ, kočárkárnu, sklep, průmyslové sklady, prodejní plochu a mnoho dalšího. S úklidem Vám jednoduše pomůžeme díky závěsnému úložnému systému Bulldog. 

Zavolejte nám na 605 720 542 nebo napište na info@bulldogsystem.cz a domluvte si svoji nezávaznou schůzku. Budeme Vás s radostí očekávat a ukážeme Vám úžasný svět organizace, kde každý háček, držák, koš či police hraje svojí důležitou roli při uspořádání jakýchkoli prostor a nastolení pořádku.

Proč právě v Kadani? Protože je to naše zázemí, město kde žijeme a inspirujeme se navzájem. Je to nyní i místo, kde se můžete přijít osobně přesvědčit o kvalitě a funkčnosti našich produktů.

Představte si, že se díváte na svůj uklizený prostor a vidíte nepřeberné množství možností, jak svůj úložný systém uspořádat. To vše v kombinaci s jednoduchostí a moderním designem, který Vás bude inspirovat. Už neztrácejte svůj drahocenný čas hledáním věcí, vše pověste a mějte vždy po ruce.

Přijďte a přesvědčte se sami, že i úklid garáže může být hračka. Už se těšíme, až Vás u nás v Kadani přivítáme a ukážeme Vám, jak snadno transformovat právě ten Váš prostor a získat místo, kde každý šroubek a každá věc, najde své místo a bude vždy pro ruce, právě tehdy, když je budete potřebovat.

Neváhejte, s námi jarní úklid neprošvihnete. Využijte této jedinečné příležitosti a navštivte nás v Kadani. Těšíme se na Vaši návštěvu a na možnost proměnit Vaši představu o dokonale uklizené garáži, technické místnosti...ve skutečnost.

O svůj termín si napište nebo zavolejte: info@bulldogsystem.cz / 605 720 542.